50×7/ #NoEstàCientíficament- Demostrat

La negació dels fonaments de la ciència moderna és a l’ordre del dia. La nostra primera col·laboració amb el diari digital d’opinió 50×7.com.

mm

La negació dels fonaments de la ciència moderna és a l’ordre del dia. Mesos enrere el congressista republicà per l’estat de Georgia, Paul Broun, que per a més inri forma part del comité científic de la cambra de representants dels Estats Units, va rebutjar l’evolució, la teoria del Big Bang i l’embriologia titllant-les de “mentides que provenen directament de la boca de l’infern”. El congressista en qüestió és metge de professió i, des del púlpit de la congregació baptista a la qual pertany, va afirmar que “com a científic” té evidències que la Terra no té més de 9000 anys i que va ser creada en sis dies. Com ho senten. Per ell, les teories sobre l’origen de l’univers i l’evolució són “mentides que el que pretenen és evitar que ens n’adonem que necessitem un salvador”.

Malauradament no és l’únic membre del Congrés amb aquestes creences. ¿Se’n recorden de Todd Akin, congressista per Missouri, que l’estiu passat va afirmar que és molt estrany que una violació acabi en embaràs?
*
Pots llegir la resta de l´article a 50×7.com
*