Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /usr/home/dixitciencia.com/web/wp-includes/functions.php on line 4138 De ‘ciència i societat’ a ‘ciència en societat’ – Dixit

De ‘ciència i societat’ a ‘ciència en societat’

La ciència no només ens fa més coneixedors del món que ens envolta. També qüestiona contínuament el que sabem, és una font inesgotable de riquesa econòmica i cultural per a la comunitat i per funcionar requereix de la col·laboració de tots i cadascun dels seus estaments.

La ciència no només ens fa més coneixedors del món que ens envolta. També qüestiona contínuament el que sabem, és una font inesgotable de riquesa econòmica i cultural per a la comunitat i per funcionar requereix de la col·laboració de tots i cadascun dels seus estaments.

Els seus valors són alhora romàntics i democràtics. Per exemple, les opinions d’un doctorand poden tenir la mateixa força que les d’un catedràtic consolidat perquè en ciència no val res que no es pugui provar, o dit d’una altra manera, les teories són vigents mentre no es demostri el contrari.

Segueix llegint a 50×7.com

mm

Publicat per Marta Palomo

Investigadora postdoctoral y periodista científica